Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012


Δομάζος: 

«Παίζουμε σαν μπουλούκι κι ό,τι βγει!»

Συντάκτης: Onsports TeamΔημοσίευση: 09.11.12 11:56
Δομάζος: «Παίζουμε σαν μπουλούκι κι ό,τι βγει!» | onsports.gr
Απογοητευμένος από την εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός τους τελευταίους μήνες είναι ο Μίμης Δομάζος.
Ο παλαίμαχος άσος των «πρασίνων», που βρίσκεται και εντός του ΔΣ της ΠΑΕ, μίλησε στον Sentra 103,3, λέγοντας πως καταλαβαίνει τους παίκτες που δεν τα δίνουν όλα, ενώ χρεώνει πολλά λάθη στη διοίκηση Αλαφούζου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δομάζου:
Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο χθεσινό ματς: «Να ήταν μόνο χθες... Τρεις μήνες την ίδια μπάλα βλέπουμε, το ίδιο σύστημα, μπουλούκι κι ό,τι βγει! Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κριτική. Είναι ντροπή. Να ήταν ένα ματς να το κριτικάρω, αλλά είναι τρεις μήνες το ίδιο πράγμα. Πάμε στα συμβούλια τα λέμε από εδώ τα λέμε από εκεί. Δεν πάμε ούτε για 2η θέση μας λέει ο αντιπρόεδρος, ούτε για πρωτάθλημα. Ούτε του χρόνου.
Από τους 18 οι 15 στο συμβούλιο έχουν την ίδια άποψη με μένα. Έχει μπει πρόγραμμα λένε... Να δούμε πόσο θα ισχύσει. Ένα χρόνο, δύο, τρία; Να δούμε τι θα βγει... Εχουν κάνει ένα πρόγραμμα να μην πάμε φέτος για τίποτα, του χρόνου για τίποτα και βλέπουμε τον άλλο χρόνο. Ο Παναθηναϊκός όμως, είναι Παναθηναϊκός και πρέπει να πηγαίνει πάντα για πρωτάθλημα, πάντα για Ευρώπη κι όχι αυτό το πράγμα που βλέπουμε».
Για το γεγονός ότι οι οικονομικές συγκυρίες δεν βοηθούν τον Παναθηναϊκό: «Και οι άλλοι δεν έχουν λεφτά, όμως τρέχουν, παίζουν, βάζουν τα πόδια τους. Ποιος δεν έχει οικονομικά προβλήματα; Ο ΠΑΟΚ, η Ξάνθη, ο Πανιώνιος; Εδώ βλέπετε ότι δεν βάζουν τα πόδια τους τα παιδιά και καλά κάνουν. Όταν λένε οι υπεύθυνοι δεν πάμε για τίποτα γιατί να τα βάλουν; Είναι σαν να κάνουν προπόνηση. Εγώ είμαι μαζί τους...».
Για την δική του εποχή που ούτως ή άλλως δεν υπήρχαν λεφτά: «Μην συγκρίνουμε τις εποχές. Εμείς ήμασταν όλα Ελληνόπουλα, δεν παίζαμε για τα λεφτά, που δεν υπήρχαν κιόλας. Παίζαμε για τη φανέλα, την ομάδα, την αξιοπρέπεια, γι αυτό που αγαπάμε. Βέβαια σήμερα είναι επαγγελματίες. Όταν τους λέμε κύριοι δεν πάμε για τίποτα κι αυτοί το δέχονται. Κάθονται, παίζουν κι όταν λήξει το συμβόλαιο φεύγουν. Εμείς δεν φεύγαμε όμως. Σήμερα έχουν συμβόλαια και φεύγουν. Εμείς υπογράφαμε και μέναμε ως το τέλος μην βλέπετε εμάς που μας έδιωξαν».
Για την διοίκηση: «Στο συμβούλιο δεν θέλουν να μας βλέπουν… μην επεκταθώ άλλο… Οσον αφορά στον Αλαφούζο, οι άνθρωποι που είναι δίπλα του δεν του λένε τι να κάνει. Έκανε προσπάθεια, του το αναγνωρίζω, έσωσε τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν φτάνει αυτό. Δεν ξέρει ο άνθρωπος».
Για το αν βλέπουν «φαντάσματα» στον Παναθηναϊκό κι ασχολούνται πριν από κάθε ματς με τους διαιτητές κι άλλα εξωαγωνιστικά θέματα: «Όταν έχεις ομάδα δεν φοβάσαι τίποτα, ούτε ασχολείσαι με διαιτησία και τίποτα. Αν το δικό σου σπίτι έχει θεμέλια και με τους μεγαλύτερους σεισμούς δεν παθαίνεις τίποτα δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Κι εμείς είχαμε κακές εποχές, όμως βάζαμε τα πόδια, ιδρώναμε την φανέλα και παλεύαμε. Κι αν χάναμε τους δίναμε το χέρι. Στα 20-25 χρόνια, που έπαιξα μπάλα κι άλλα τόσα στο γήπεδο ως παιδί δεν θυμάμαι ποτέ από τον πρώτο μήνα να μένει εκτός τίτλου ο Παναθηναϊκός. Μπράβο στους οπαδούς που τον στηρίζουν ακόμα. Εμείς όταν χάναμε ένα ματς δεν μπορούσαμε να περάσουμε από τα στενά! Μπράβο και πάλι στον κόσμο που στηρίζει και πηγαίνει γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου