Δευτέρα, 4 Απριλίου 2011

Μετάλλιο ...


Μετάλλιο για την πράσινη ποδηλασία

Tags: Ποδηλασία
Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι μικροί αθλητές του Παναθηναϊκού στο Πανελλήνιο Τοπικό Πρωτάθλημα Αττικής στην ορεινή ποδηλασία, που πραγματοποιήθηκε στο Χολαργό, με τον Άγγελο Κόμη να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των Μίνι.
Καλή παρουσία είχαν και οι Νίκος Φάβρος, Μάριος Φριλίγκος οι οποίοι τερμάτισαν στην 8η και 12η θέση αντίστοιχα, ενώ ένατη αναδείχθηκε η Εβίτα Κόμη στις Κορασίδες και την έβδομη θέση πήρε η Κωνσταντίνα Κονιδάρη στις Παγκορασίδες. Από τους υπόλοιπους αθλητές που εκπροσώπησαν τον Παναθηναίκό, ο Δανιήλ Έξαρχος τερμάτισε 39ος στους Άνδρες, ενώ στους Παίδες, οι Γεράσιμος Κονιδάρης και Νεκτάριος Ρούσσας κατέλαβαν την 11η και 13η θέση αντίστοιχα.
Καλές εμφανίσεις και στον Σχοινιά
Ικανοποιητικές ήταν οι επιδόσεις των ποδηλατών του Τριφυλλιού και στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης της κατηγορίας των Master, που πραγματοποιήθηκε στον Σχοινιά. Ο Γιώργος Φωκάς τερμάτισε τρίτος στην Α΄κατηγορία, οι Κυριάκος Ορφανίδης και Στέφανος Κόκκινος πήραν την πρώτη και τρίτη θέση αντίστοιχα (Γ΄κατηγορία), ενώ οι Γαρδέρης Βαγγέλης και Θανάσης Περίδης κατέλαβαν την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα (Δ΄κατηγορία).
πηγη:prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου